| Tytuł: | szare mydełko na pryszcze |
| Autor: | Zuzia 29.8.2011, 18:13 |
| Na pryszcze polecam mój sprawdzony sposób, który poleciła mi mama, jak dla mnie skuteczny do codziennego mycia twarzy stosować zwykłe szare mydło, pomaga ono również w walce z trądzikiem. Sprawdźcie polecam! | |
| Autor: | korniszon 26.1.2012, 19:44 |
| Moim zdaniem szare mydło za bardzo wysusza skórę! Próbowałem i nie pomogło. Polecam epiduo żel po trzech miesiącach mój trądzik przeszedł do historii. | |
| Autor: | 27.2.2012, 21:49 |
| Też polecam Ci Epiduo, mydło to przeżytek i niebardzo wiem czy komuś pomogło na dłuższą metę. Polecam Epiduo. | |
| Autor: | konkon 26.3.2012, 20:38 |
| Chyba tobie pomogło, ja myłem się szarym mydłem i od tego zaczęły się moje problemy z cerą. Proponuje jakiś inny sposób np osoba przede mną poleca dobry produkt, znajoma używała. | |
Naskórek jest jednym z elementów budowy skóry. Jest to nabłonek wielowarstwowy płaski, który składa się z pięciu warstw. Naskórek spełnia wiele ważnych funkcji w organizmie.
Trądzik jest chorobą skóry, która powoduje jej zmiany w postaci powszechnie znanych pryszczy. Jest to spowodowane nadmiernym wydzielaniem sebum – oleistej substancji zatykającej pory - przez gruczoły łojowe.
Archiwum