|
Szpecące pryszcze (Karolina) |
|
|
no to masz fajne kolezanki, nie ma co (więcej...) |
|
|
Ropne pryszcze (ania) |
|
|
A próbowałaś olejku z drzewa herbacianego Melaleuca? Mi tylko to pomaga lub gdy jest juz bardzo bardzo źle to wtedy wzmacniam sie Epiduo (więcej...) |
|
|
drenaż limfatyczny (Marco) |
|
|
to nic nie daje wiem z doswiadczenia. kup sb skinoren krem i za 2tyg zobaczysz efekty. na pocz krosty zaczną wychodzic te ktore juz masz ale potem zaczna znikac i przez ten czas nic ci już nie wyskoczy :). (więcej...) |
|
|
prosty sposób na pryszcze (kaja) |
|
|
Musicie wypróbować nowy krem Acne- Stop, normalnie rewelacja. Chodziłam nawet do dermatologa i nic mi nie pomagało, a tu prosze takie łatwe rozwiązanie i od razu czujesz się lepiej :D (więcej...) |
|
|
szare mydełko na pryszcze (Zuzia) |
|
|
Moim zdaniem szare mydło za bardzo wysusza skórę! Próbowałem i nie pomogło. Polecam epiduo żel po trzech miesiącach mój trądzik przeszedł do historii. (więcej...) |
|
|
czy pryszcze to trądzik (poker) |
|
|
wyjaśnijcie mi bo już sam nie wiem czy pryszcze to inaczej trądzik, bo nie wiem jak to rozróżniać i nazywać ktoś może mi wytłumaczyć czy to to samo czy nie (więcej...) |
|
|
ACNE-STOP (ibllocked) |
|
|
Cześć. Chciałabym Wam dzisiaj polecić kremożel ACNE-STOP.
Jest on świetny. dostałam próbkę 1,5 tygodnia temu i od tamtego czasu smaruję twarz dwa razy dziennie, a efekty są oszałamiające. Jest on nie równy jakimś śmierdzącym maściom itp. Naprawde bardzo Wam go polecam! (więcej...) |
|
|
Co na pryszcze? (Sylwia) |
|
|
Chyba są jednak prostsze sposoby ale nie powiem że się nie naszukałem, byłem u lekarza wiele razy ostatecznie przepisał mi epiduo i ten lek mi pomógł. Kuracja trwa 3 miesiące ale biorąc pod uwagę że trudno jest wyleczyć trądzik jest to krótki czas. Polecam. (więcej...) |

Naskórek jest jednym z elementów budowy skóry. Jest to nabłonek wielowarstwowy płaski, który składa się z pięciu warstw. Naskórek spełnia wiele ważnych funkcji w organizmie.
Trądzik jest chorobą skóry, która powoduje jej zmiany w postaci powszechnie znanych pryszczy. Jest to spowodowane nadmiernym wydzielaniem sebum – oleistej substancji zatykającej pory - przez gruczoły łojowe.
Archiwum