Pryszcze

pryszcze_wiem_o_zdrowiu

Forum

Szpecące pryszcze (Karolina)
Hejka, ja polecam żel epiduo, który naprawdę pomaga sprawdziłem to na własnej skórzę... Jest na prawdę skuteczny w walce z trądzikiem Pozdrawiam Joachimek006
(więcej...)

4
Ropne pryszcze (ania)
Trądzik. Myślę, że to epiduo to dobry pomysl, ja nie używalam ale moj brat tak, teraz wygląda normalnie:) Także chyba działa.
(więcej...)

11
drenaż limfatyczny (Marco)
to nic nie daje wiem z doswiadczenia. kup sb skinoren krem i za 2tyg zobaczysz efekty. na pocz krosty zaczną wychodzic te ktore juz masz ale potem zaczna znikac i przez ten czas nic ci już nie wyskoczy :).
(więcej...)

2
prosty sposób na pryszcze (kaja)
Musicie wypróbować nowy krem Acne- Stop, normalnie rewelacja. Chodziłam nawet do dermatologa i nic mi nie pomagało, a tu prosze takie łatwe rozwiązanie i od razu czujesz się lepiej :D
(więcej...)

2
szare mydełko na pryszcze (Zuzia)
Chyba tobie pomogło, ja myłem się szarym mydłem i od tego zaczęły się moje problemy z cerą. Proponuje jakiś inny sposób np osoba przede mną poleca dobry produkt, znajoma używała.
(więcej...)

4
czy pryszcze to trądzik (poker)
Trądzik to choroba, wysyp własnie pryszczy:) na twarzy, dekolcie, plecach, który się dlużej utrzymuje. Pryszcze występują przy trądziku ale mogą też występować pojedyńczo, czasami i nie oznaczają trądziku. Jeżeli masz problem z trądzikiem polecam epiduo.
(więcej...)

2
ACNE-STOP (ibllocked)
Cześć. Chciałabym Wam dzisiaj polecić kremożel ACNE-STOP. Jest on świetny. dostałam próbkę 1,5 tygodnia temu i od tamtego czasu smaruję twarz dwa razy dziennie, a efekty są oszałamiające. Jest on nie równy jakimś śmierdzącym maściom itp. Naprawde bardzo Wam go polecam!
(więcej...)

1
Co na pryszcze? (Sylwia)
jaka ja glupia bylam! po co tyle sie meczylam z tym paskudztwem? no wiem ze bylo pisane ze nie jest dioorby, ale myslalam ze jak piecze to ze dziala.... a takiego. nie dziala. a cala poparzona jestem. UWAGA!
(więcej...)

9

Dodaj nowy temat:

Tytuł:
Autor:
Wpisz poprawną odpowiedz
aby wysłać wiadomość
Kto ma więcej pasków: zebra czy słoń?

pryszcze_ciekawostki

Ciekawostki

Rozszerzone pory

Wbrew powszechnemu przekonaniu, rozszerzonych porów w żaden sposób nie da się zmniejszyć, choć nie oznacza to, że wszystko stracone. Wystarczy kilka sposobów pielęgnacji twarzy, by pory stały się mniej widoczne, co zwróci uwagę na to, co w tobie piękne.

Czy wiesz, że...

Naskórek

Naskórek jest jednym z elementów budowy skóry. Jest to nabłonek wielowarstwowy płaski, który składa się z pięciu warstw. Naskórek spełnia wiele ważnych funkcji w organizmie.

Polecamy

Trądzik

Trądzik jest chorobą skóry, która powoduje jej zmiany w postaci powszechnie znanych pryszczy. Jest to spowodowane nadmiernym wydzielaniem sebum – oleistej substancji zatykającej pory - przez gruczoły łojowe.

Metamizol po raz pierwszy został wprowadzony na rynek w 1922 roku pod nazwą Novalgin. Dzisiaj metamizol jest nadal używany i uznawany za jedną z najskuteczniejszych i najszybciej działających substancji przeciwbólowych, znany jest w Polsce pod nazwą Pyralgina. Skutecznie walczy z bólem i gorączką, a co najważniejsze jest dobrze tolerowany przez układ pokarmowy. Ważne jest również to, że Pyralgina zaskarbiła sobie zaufanie lekarzy, farmaceutów i pacjentów.